Fijn dat je mijn website bezoekt. Ik stel het erg op prijs als je een bericht achterlaat. Met vriendelijke groet, Lenie

Bericht schrijven >

Een aantal jaren geleden hebben wij Lenie benaderd om een schilderij te maken voor onze huiskamer. We zijn op bezoek geweest bij haar en zij is bij ons thuis geweest. We wilden een abstract schilderij met persoonlijke touch. Ons gezin bestaat uit 5 mensen en van iedereen heeft ze iets verwerkt in het schilderij. Heel knap. Lenie heeft geluisterd en belangrijke elementen eruit gepikt en verwerkt. Omdat wij zo tevreden waren heeft ze later nog een 2e schilderij gemaakt in andere kleuren en afmetingen. Ook naar volle tevredenheid.

Jeanette Hoegee
Dag Lenie,

Met veel genoegen heb ik eerder je website bekeken. Je werk ademt toewijding, creativiteit en een liefde voor het kunstenaarschap. Je creaties zijn kleurrijk en uitgesproken. Onder andere je website was voor mij de aanleiding om je de opdracht te geven voor het maken van het schilderij "De Familie". Dit schilderij is meer dan alleen een kunstwerk; het is een visueel verhaal dat een prominente plek heeft gekregen in ons huis.

Dank je wel,

Anton


Anton
Mooie website. Complimenten.Fotos en je Taman Negara schilderij roepen mooie en dierbare herinneringen op

koos verkerk
Hoi Leny,

Jouw werk plakt goed op mijn netvliezen. De totstandkoming ervan zie ik met jouw beeldende verhaal helemaal voor me. Klinkt ook goed en is een proces wat ontstaat vanuit een diep contact met het thema.Veel werkplezier en blijf me verrassen.

liefs, Gerdie

Gerdie Verheijden
Hoi Lenie,

Gefeliciteerd met je nieuwe website. Hij is prachtig geworden. Leuk ook die uitleg over je werkwijze, nooit geweten dat een schilderij maken zo een proces kon zijn. Had er toch altijd hele andere ideeen over. Grappig ook dat ik nu pas zie dat je ook fotografeert.

Heb mijn mailadres ook achtergelaten op je mailinglist, heb namelijk het idee dat de galerie informatie via de post nog steeds naar ons oude adres wordt gestuurd......

Succes met al je creaties.

Liefs, Angelique

Angelique


Bericht schrijven >